Menü Bezárás
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

SZAKMÁN TÚL, HATÁROKON ÁT

Dél-Amerika északi része: Kolumbia, Equador

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozata és a Makadám Mérnök Klub közös szervezésű programsorozatának soron következő előadása.

Előadó:

Keresztes László

Kolumbia évekig Dél-Amerika legveszélyesebbnek mondott országa volt.  Pablo Escobar sötét évei mára a múlté, a mai Kolumbia biztonságos. Viszont még kevésbé fedezték fel a turisták, így viszonylag nyugodtan lehet még élvezni szépségeit. Kolumbiában egyszerre lehet látni a régi indián életet keveredni az európai bevándorlók és az afrikai rabszolgák leszármazottai által képviselt kultúrával. És mindezt avval a hihetetlen kedvességgel, ami a kolumbiaiakból sugárzik. Persze nem maradhat el ebben az országban a kávé sem, mert a világ harmadik legnagyobb kávé termelője.

Amikor a szomszédos Equadorról beszélünk, akkor  Galapagos, Galapagos és Galapagos. Nem lehet kihagyni, főleg azok számára akik érdeklődnek az állat és növényvilág iránt. Itt az emberek kevésbé barátságosak, de a táj még változatosabb, mint Kolumbiában. Az országot átszeli az egyenlítő, mely igen közel megy el a főváros Quito mellett. A szárazföldi rész élesen különválik három részre: a tengerpart, az Andok vonulata vulkánjaival és az Amazonas vízgyűjtő területe.

E két országban tett kalandozásait igyekszik a szerző, saját képeivel és elmesélésével, egy „rövid” előadás keretében közelebb hozni.


Menü:

Főétel: Arroz con Pollo
(Kolumbiai rizses csirke)

Desszert: Csokoládéval töltött kolumbiai grillezett banángömb

Italok:

Á la carte


A vacsora ára:

3700 HUF/fő

Klubtagoknak:

3200 HUF/fő

Fizetési lehetőségek:

Helyszínen: készpénz, bankkártya, OTP szép kártya
Utalás: Erste Bank: 11600006-00000000-04187716
Közlemény rovatba kérjük feltüntetni: sztha 0410


Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött.