Menü Bezárás

A Klubról

A klubot – mérnök klubként – alapítói 2001-ben hozták létre Buda szívében, a Millenáris parkban. Az igényesen, angol stílusban berendezett klub eredeti célja egy zárt közösségi-közéleti helyszín megteremtése volt a mérnöktársadalom számára. Az évek múlásával e szerepkör kitágult. A Klub szakmai-, kulturális, közéleti- és szórakoztató programok befogadójává, cégek, baráti társaságok, rokoni közösségek találkozási helyévé vált.

Névadónk

John Loudon McAdam skót feltaláló, róla kapta a nevét a makadám borítású út. Az utak McAdam módszerével történt építése nagyon megkönnyítette az utazást és az emberek találkozását. Az ő munkásságának tiszteletére vette fel Magyarország első és egyetlen mérnök klubja a Makadám nevet.

Szolgáltatásaink

Rendezvényhelyszín

A klub egésze vagy egyes helyiségei előzetes lekötés alapján igénybe vehetők zárt szakmai-, közösségi és magánrendezvények számára is, igény esetén természetesen éttermi szolgáltatással együtt.

Rendezvényszervezés

A klub felkészült személyzete rendezvényszervezés és catering szolgáltatásával külső céges és magánprogramok lebonyolítását is vállalja, legyen az egy eljegyzési vacsora, üzleti megbeszélés, vagy éppen a több ében keresztül szervezett, sok száz fős Mérnökbál, illetve az ahhoz hasonló társasági rendezvények .

Klubestek

Előre meghirdetett program alapján szervezünk tematikus klubesteket: kulturális-, művészeti-, szórakozató rendezvényeket, a rendezvényekhez illő vacsoralehetőséggel, vagy éppen gasztronómiai rendezvényekkel egybekötve.

Következő klubestünk:

There are no upcoming events at this time

Itt tallózhat korábbi eseményeink között:


Ha még mindig nem döntött…

Köszönjük! Éljen a kapros-túrós pörkölt is. Fantasztikus volt!

―Jancsó Miklós
filmrendező

Örömmel fogok gondolni erre az estére. Önöknek jó volt énekelni …

―Cseh Tamás
előadóművész

Legjobb út a Makadám! Köszönöm, hogy ráléphettem. Szeretettel

Pécsi Ildikó
színművész