Menü Bezárás
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Egy este a Balaton és borai körül

Január végi kóstolónkkal már a tavaszra, sőt a nyárra melegítünk. Tarts velünk, és járjuk körbe együtt a Balatont. Ugye hányszor volt már, hogy a Balcsin jártál, akartál inni valami jó helyi bort és nem tudtad, mit válassz? Azért, hogy idén ez véletlenül se forduljon elő, és csupa finom bort igyál, január 31-én bebarangoljuk együtt a Balaton legfontosabb borvidékeit, megismerkedünk a legfőbb szőlőfajtákkal és jó pár kiváló borászattal. Így a kóstoló után, legyen északi vagy déli part az úti célod, biztosan találsz majd olyan borászatot, ahová be akarsz térni.

A teraszon tartott kóstoló közben a budai panorámában is gyönyörködhetünk.

A kóstoló ára 4900 Ft, amely magában foglalja a kóstoló során kínált 4 tételt, valamint az azokhoz készített ízletes, kísérő falatokat.


Szerinted is remekül hangzik? Jelentkezz mielőbb, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Mivel célunk továbbra is a közvetlen hangulat, csak 20 főt tudunk fogadni, így előzetes bejelentkezés szükséges.

Addig is, míg találkozunk, íme kedvcsinálónak Pető Piroska fotója, ami a csobánci Szent Donát kápolnáról készült mandulavirágzás idején.