warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

A Makadám Mérnök Klub bérelhető helyiségei

Az Ön rendezvényének exkluzív és elérhető helyszíne

A Millenáris Parkban a Makadám Mérnök Klub alábbi helyiségeit bérelheti ki:

  • a Nagyszalon,
  • a Kisszalon,
  • a Körtárgyaló, és
  • az Étterem

a tradicionális angol klubok hangulatát idézik. Ideális helyszínként, rugalmas módon alakíthatóan bérelhetőek szakmai, céges vagy családi és magánrendezvényekhez. Éttermünkhöz melegkonyha kapcsolódik, saját séffel, így catering-igényét is a legnagyobb rugalmassággal tudjuk teljesíteni. Nagyobb létszámú rendvezvények esetén a klub szolgáltatásaihoz funkcionálisan is kapcsolható a FŐMTERV Zrt. földszinti tanácsterme, amelynek befogadóképessége széksorosan berendezve 100–120 fő. 

A Klub helyiségeinek kialakítása, felszereltsége a visszafogott eleganciát, méltóságot sugallja, ahol minden együtt eltöltött óra szép emlék marad. Az összes termet egybenyitva, a teljes klub befogadóképessége maximum 100 fő (ebben az esetben a Nagyszalon teremben is terítünk). A Klub Millenáris parkra néző bejárata előtti (kövezett) tér lehetőséget nyújt a rendezvények részleges szabadtéri lebonyolítására (pl. magánrendezvények esetén teraszként használható).

A Klub alaprajza

image

Helyiségkínálatunk bemutatása

A klub központi helyisége, mint általános találkozóhely. Alkalmas egyéni és társasági időtöltésre, kikapcsolódásra, találkozások, megbeszélések, előadások és konferenciák lebonyolítására. Rendezvény esetén akár tánctérré is alakítható. Zenekar elhelyezésére van lehetőség. A Klub által szervezett estek és rendezvények első számú helyszíne.

Általános esetben a Nagyszalonhoz kapcsolt, azzal együtt működő terem, hasonló funkciókkal. Éttermi igény esetén a Nagyszalonról leválasztva az Étteremhez kapcsolható. Igénybe vehető:

  • éttermi szolgáltatásra,
  • a tárgyalóhoz kapcsolva (üzleti ebéd),
  • kisebb létszámú meetingekre,
  • egyéb csoportos programokra.

Szakmai, üzleti munka, a megbeszélések, tárgyalások fő helyszíne. Általános esetben a klub nyilvános kiegészítő helyisége, amely kisebb megbeszélésekre, tárgyalásokra, zártkörű üzleti ebédekre, családi vacsorákra, csendesebb időtöltésre (szakirodalom olvasása, felkészülés tárgyalásra, stb.) kedvezően használható. Körasztalunknál 16–18 fő foglalhat helyet.

A melegkonyhás vendéglátás első számú helyszíne. A Körtárgyalóval és a Kisszalonnal egybe nyitva egy légtérré alakítható. Az így kialakult tér alkalmas nagy létszámú ünnepi ebédek, családi rendezvények stb. lebonyolítására. A három terem közös légterében maximum 60–65 fő kényelmes leültetésére nyílik lehetőség. Ez esetben a tárgyalás, konferencia, vagy éppen a tánctér helyszíne a Nagyszalon terem.

 

Ismerkedjen meg Klubunk berendezésével, hangulatával!

[rev_slider interior]

loading
×