warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Névadónk

John Loudon McAdam skót feltaláló, róla kapta a nevét a makadám borítású út. Az utak McAdam módszerével történt építése nagyon megkönnyítette az utazást és az emberek találkozását. Az ő munkásságának tiszteletére vette fel Magyarország első és egyetlen mérnök klubja a Makadám nevet.

John_Loudon_McAdam,_1830,_National_Gallery,_London

J. L. McAdam portréja. 1830

 

 

Magunkról

A klubot – mérnök klubként – alapítói 2001-ben hozták létre Buda szívében, a Millenáris parkban. Az igényesen, angol stílusban berendezett klub eredeti célja egy zárt közösségi-közéleti helyszín megteremtése volt a mérnöktársadalom számára. Az évek múlásával e szerepkör kitágult. A Klub szakmai-, kulturális, közéleti- és szórakoztató programok befogadójává, cégek, baráti társaságok, rokoni közösségek találkozási helyévé vált.

A Makadám Klub szolgáltatása három szálon fut

·      Rendezvényhelyszín: a klub egésze vagy egyes helyiségei előzetes lekötés alapján igénybe vehetők zárt szakmai-, közösségi és magánrendezvények számára is, igény esetén természetesen éttermi szolgáltatással együtt. Részletes információt itt talál!

·      Rendezvényszervezés: a klub felkészült személyzete rendezvényszervezés és catering szolgáltatásával külső céges és magánprogramok lebonyolítását is vállalja, legyen az egy eljegyzési vacsora, üzleti megbeszélés, vagy éppen a több ében keresztül szervezett, sok száz fős Mérnökbál, illetve az ahhoz hasonló társasági rendezvények. Részletes információt itt talál!

·      Klubestek: előre meghirdetett program alapján szervezünk tematikus klubesteket: kulturális-, művészeti-, szórakozató rendezvényeket, a rendezvényekhez illő vacsoralehetőséggel, vagy éppen gasztronómiai rendezvényekkel egybekötve. Itt tallózhat régebbi programjaink között. Amennyiben nem szeretne lemaradni valamilyen ritka élményről, íratkozzon fel hírlevelünkre! A Klub programjaiból itt szemezgethet!

Örömmel és szeretettel várjuk Önt akár a klub megtekintésére egy ital kíséretében, akár egy ebédre, egy vacsorára, akár egy programra, rendezvényre, de akár tagjaink közé is.


MUNKATÁRSAINK


Akik garanciát jelentenek az Ön sikerére

Ügyvezető: 

Sipos László

Telefon: 

 +36 30 966 5250

e-mail:   

sipos.laszlo@makadamklub.hu

Klubigazgató: 

Szűcsné Rakovszky Zita

Telefon: 

+36 20 450 4682

e-mail:   

makadam@makadamklub.hu

Értékesítési vezető

Wágner Tímea Diana

Telefon: 

+36 20 450 4682

e-mail:   

 wagner.timea@makadamklub.hu

Rendezvényszervező:

Merész Nóra

Telefon: 

+36 20 211 3813

e-mail:   

 meresz.nora@makadamklub.hu

Konyhafőnök: 

Budai Tibor

Telefon: 

+36 1 336 0228

e-mail:   

konyhafonok@makadamklub.hu
loading
×