warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Előadó: Rév András

Van, akinek Ázsiáról a zsúfoltság jut eszébe, másoknak pedig a különlegesen színes vallási helyek, és van, aki a kulináris élvezetekért szereti. 2016. október – novemberében 3 hetes túrát tettünk, amelynek állomásai voltak:
Hong Kong, ahol beleláthattunk a jövő városának életébe és szervezettségébe,
Vietnam, ahol láttuk Hanoit Halloween napján, és amely igazi meglepetés volt a gyönyörű tájaival (például Ha Long öböl 1500 szigettel) és az emlékezetes szakács remekek miatt,
Kambodzsa, ahol megdöbbenéssel szembesültünk azzal a ténnyel, hogy a történelem egyik legfényesebb kultúrája, a khmer kultúra ragyogása után egy évezreddel az emberiség történetének egyik legszörnyűbb népirtására (vörös khmerek) is ugyanitt került sor. Angkor bolygónk egyik legcsodálatosabb műemlékegyüttese.
Thaiföld, Chiang Mai több, mint 300, lenyűgöző buddhista templomával és a közeli hegyvidék különleges flórájával, majd Ko Samui szigete, amely egy emlékezetesen szép turista paradicsom, ahol átélhettük utunk egyik legmeghittebb pillanatát, a telihold ünnepet. A felejthetetlen utazás élményét szeretném megosztani kedves Kollégáimmal.

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozata és a Makadám Mérnök Klub közös szervezésű programsorozatának előadása.

image

Menü

FŐÉTEL // Bangkoki marhahúsragu, jázmin rizzsel

DESSZERT // Ázsiai kókuszos fánkocskák, mangómártással

 Vacsora menü ára: 2 900 Ft / fő

 


loading
×