Szamos Mátyás több mint 80 éve készítette az első marcipánrózsát…
Hogy a történet hogyan „virágzott” tovább ezt SZAMOS GABRIELLA, tulajdonos, az alapító lánya mondja majd el estünk során. Vetítésekkel tarkított előadásában bepillantást nyerhetnek a csokoládé- és desszert készítés titkaiba, de megtudhatják azt is, hogy mi köze Cziffra Györgynek a Szamoshoz és nyilvánosság előtt először derül fény arra, hogy a család következő generációja merre is navigálja a hajót.
Az estet kóstoló kíséri, valamint a Szamos Marcipán Kft. jóvoltából egy kis meglepetéssel is készülünk kedves Vendégeink részére!

VACSORA
Főétel
Joghurtos csirkenyárs petrezselymes újburgonyával
és almás káposztasalátával
Desszert
Meglepetés desszert
Italok: á la carte
Vacsora ára: 2 250 Ft