warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Ki volt az azóta is titkos recept alapján készülő ital névadója? Hogyan alakult ki a magyarországi gyógynövénylikőr-készítés története? Milyen ízű az Unicum készítéséhez felhasznált gyógynövények kivonata és párlata, valamint a friss Unicum?

Ki volt az azóta is titkos recept alapján készülő ital névadója? Hogyan alakult ki a magyarországi gyógynövénylikőr-készítés története? Milyen ízű az Unicum készítéséhez felhasznált gyógynövények kivonata és párlata, valamint a friss Unicum?

Gulyás Csaba, a Zwack Unicum Nyrt. italszakértője segítségével betekintést nyerhetnek a gyógynövény-likőrök világába és megismerhetik az Unicum 225 éves történetét.

image

Az előadást követő vacsora:

Ropogós malacpecsenye, birsalmás vöröskáposztával és sült burgonyával, szilvatorta

A vacsora: 2 500 Ft / fő

A vacsora ára magában foglalja az előadás során bemutatott BITTER KURZUST amelynek keretében vendégeink megkóstolhatják

  • a gyógynövények nyers párlatát és kivonatát, 
  • majd a friss Unicumot és végül a kész,
  • tölgyfahordókban érlelt italt is.

A vacsora ára nem bontható szét, a kóstoló külön nem igényelhető. A programon való részvétel vacsorafoglaláshoz kötött.

 


loading
×